Utredningen om Telia

hemsida: Kristdemokraterna

Göran Hägglund Kristdemokraterna en partiledare som bryr sig?

På ett möte öppet för allmänheten i Göteborg 2006-09-05 så svarade Göran Hägglund att regeringen har ett ägaransvar för Telia och om Telia begått några oegentligheter så har regeringen ett ansvar att rätta till detta. Göran Hägglund bad också att få tillsänt sig utredningen personligen så att han kunde ta del av den. Visst låter det tryggt när en person som Göran Hägglund uttalar sig på det sättet.

Nu börjar det bli hög tid för Göran Hägglund Kristdemokraterna att redovisa sin inställning till att det halvstatliga Telia lurat sina kunder på miljarder.

Göran Hägglund kan börja med att svara på frågorna som den förra regeringen aldrig svarade på.

1. Hur hade du själv agerat om du hade fått en räkning på 10.000 tals kronor för internetuppkopplingar som du inte önskat, inte haft någon nytta utav och inte haft att räkna med och som dessutom inte kostat Telia ett enda öre?

2. Vilken syn hade du haft på en regering som inte är beredd på att ingripa när det lätt kan bevisas att Telia dragit in miljardbelopp på felaktigheter i sin egen debiteringsutrustning?


Vi som väljare undrar hur det är att vara partiledare för ett parti som värnar om kristna värderingar och samtidigt sitta i en regering som har ägaransvar för ett företag som lurat och bedragit sina kunder på miljardbelopp? Inte ens fattiga pensionärer har skonats. Den förra regeringen bör ansvaret för att Telia kunnat agera så här men ni blir lika skyldiga om ni inte ser till att rättvisa skipas.


Utredningen om Telia finns på https://www.avgassystem.se

Läs gärna om mina kontakter med den förra regeringen!
https://www.avgassystem.se/goran_persson_socialdemokraterna.htm

Det har ännu inte kommit till vår kännedom att Göran Hägglund kristdemokraterna eller någon annan inom den kristdemokratiska ledningen velat vidtaga några åtgärder mot Telias oegentligheter eller att man önskat kompensera Telias offer.

Bild kampen mot Telia

Raka Rör erbjuder rostfria räcken och glasräcken till mycket bra priser. Klicka på länkarna nedan.

Rostfria räcken