Utredningen om Telia

hemsida: Moderaterna

Vi vet ännu inte om Fredrik Reinfeldt, Moderaterna bryr sig!

Statsminister Fredrik Reinfeldt har nu makten och ansvaret och han går knappast till historien som en statsman om han smiter från sitt ansvar. Vi tror dock att Fredrik Reinfeldt är en hederlig och rättskaffens person som tänker reda ut skojeriet på Telia. Nu väntar vi på svaret från statsministern på mailet nedan från 2007-02-21.

Från: Raka Rör <mail@rakaror.o.se>

Till: <registrator@primeminister.ministry.se>

Datum: onsdag 21 februari 2007 10.56

Ämne: Telia är nu ditt ansvar!

Att Statsminister Fredrik Reinfeldt

Hej!

Såsom statsminister är du regeringens främste representant och därmed den som är ytterst ansvarig för vad regeringen gör eller inte gör. Du är också den som har det yttersta ansvaret för statligt ägd verksamhet typ gamla statliga verk där t.ex. Telia och Vattenfall ingår. Vi är många som räknar med att du axlar detta ansvar på ett föredömligt sätt. Nog skulle vi bli förvånade om vi fick reda på att du anser att ägaransvar bara är till för privata företagare.
Du har vid ett flertal tillfällen blivit upplyst om Telias oseriösa agerande. Nu har du makten och ansvaret att göra något åt saken. åtskilliga miljarder har felaktigt hamnat i Telias kassakista och lika mycket saknas hos Telias inte ont anande kunder.

Telia har debiterat sina ISDN-kunder får ända upp till 10.000:-/dygn för icke existerande trafik vid bland annat internetuppkoppling. På samtalsspecifikationerna går det att utläsa att det noterats mer än 30st uppkopplingar/minut trots att det tekniskt möjliga är max 6st/minut. Så gott som samtliga som använt ISDN har drabbats av Telias felaktiga debiteringar men av naturliga skäl så är det bara ett fåtal som orkat ta striden med Telia.

Telias felaktiga debiteringar inskränker sig inte bara till ISDN utan inträffar också vid modem-uppkoppling och vanlig telefoni. Problemet är att det blir felaktiga uppkopplings-registreringar när en linje hängt sig i Telias växel. Du har i dagspressen kunnat läsa om människor som blivit upprörda får att de blivit debiterade för hundratals röster i Melodifestivalen eller får mängder av samtal till t.ex. Bingolotto. Telias felaktiga uppkopplingsregistreringar drabbar hög som låg men med den skillnaden att Telia inte vågar kräva in pengarna från vem som helst.

Nu är det upp till bevis. Vilken moral har statsminister Fredrik Reinfeldt? Tänker du låta Telia och statskassan behålla sina tillskojade pengar? Vi är ett stort flertal som förväntar sig att du kommer att skipa rättvisa och kompensera de drabbade. Dessutom förväntar vi oss att du inte fegar när det gäller att ställa de ansvariga till svars. Rättsstaten måste återupprättas!

En utförsäljning av Telia innan rättvisa skipats skulle bara bevisa att politikerföraktet är befogat. Det är i så fall du som är ansvarig! Låt inte det ske!

Utredningen om Telia finns på https://www.avgassystem.se

Läs gärna om mina kontakter med den förra regeringen!
https://www.avgassystem.se/goran_persson_socialdemokraterna.htm

Vänligen

Lars Thuresson

Raka Rör KB

Argongatan 8

431 53 Mölndal

Tel.031-87 63 00


Det har ännu inte kommit till vår kännedom att Fredrik Reinfeldt moderaterna eller någon annan inom den moderata ledningen velat vidtaga några åtgärder mot Telias oegentligheter eller att man önskat kompensera Telias offer.

Bild kampen mot Telia

Raka Rör erbjuder rostfria räcken och glasräcken till mycket bra priser. Klicka på länkarna nedan.

Rostfria räcken